duminică, 22 iunie 2014

Drob de pui


Aceasta reteta este conforma cu dieta Dukan si se poate consuma incepand din croaziera, PP, PL. Daca renuntati la ceapa verde si la ciuperci, se poate consuma si in perioada de atac.

-300 g ficatei de pui
-300 g pipote si inimi de pui
-200 g ciuperci
-1 legatura ceapa verde
-1 legatura patrunjel
-2 oua crude + 4 albusuri
-3 oua fierte
-sare
-piper
-usturoi
-cimbru
-boia de ardei 

Pipotele si inimile se curata, se spala si se pun la fiert in apa cu sare.
Separat se fierb ficateii de pui doar in apa pentru ca sarea ii intareste. Cand organele au fiert, se scurg, se lasa sa se raceasca si se taie in bucati marunte. Se curata si ciupercile, se taie cubulete si se sareaza sa isi lase apa, dupa care se pun pe foc si se fierb pana se evapora apa. Intr-un bol se pun ficateii si pipotele taiate marunt, ciupercile, ceapa verde tocata, patrunjelul tocat, ouale si albusurile batute, condimentele dupa gust si se amesteca totul cu o lingura. Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt se pune jumatate din compozitie, se aseaza ouale fierte si se pune restul de compozitie. Se coace drobul aproximativ o ora, dupa care se lasa sa se raceasca si se feliaza. Se serveste c legume proaspete.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu