Azi, din nou va aduc o reteta Dukan, simpla si delicioasa. Perisoare de
pui in sos alb, cu garnitura de legume pentru zilele PL sau fara in
zilele PP.
Perisoare:
-400 g carne tocata de pui (pulpa sau piept)
-1 albus de ou
-3 lingurite tarate de ovaz
-marar verde
-boia de ardei iute
-sare
-piper
Se amesteca toate ingredientele si se formeaza perisoarele, cu mainile
umezite, apoi se pun la fiert in apa cu sare. In momentul in care apa
fierbe, se pun perisoarele si se fierb aproximativ 10 minute. Intre timp
preparam sosul alb.
Sos alb:
-150 ml apa in care au fiert perisoarele
-150 ml lapte 0,1%
-1 lingura amidon
-1 lingurita tarate de ovaz macinate
-1 cutie crema de branza cu iaurt 0,2%
-sare
-marar
-foarte putin otet
Pentru sos, se amesteca amidonul si taratele cu laptele, se adauga si
zeama de la perisoare si se fierbe sosul pana cand incepe sa se
ingroase. Se adauga crema fina de branza, sarea, otetul dupa gust,
mararul verde si perisoarele. Mai lasam sa dea un clocot si gata. Sunt
foarte bune, chiar si pentru cei ce nu tin dieta.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu